PROJECTEN

SOUND & SOUL

 

Sound & Soul is een foodbar op het iconische kruispunt in het Spijkerkwartier te Arnhem. Naast diner, lunch en borrel is hier ook live muziek! De zaak heeft ongeveer 40 zitplekken en daarnaast nog een terras met verwarming.

In het café hoor je gevarieerde muziek maar voornamelijk soul, jazz, lounge, folk en pop. Elke maand is er verschillende keren live-muziek bij Sound&Soul en Robaard Agency verzorgt hier de programmering!

 

THE NOABERHOOD

The Noaberhood is dé hiphopweide van de Zwarte Cross ‘voor Noabers With Attitude.’

In The Noaberhood presenteren wij het gehele festivalweekend een bomvol muziekprogramma met grotere namen afgewisseld met jong talent uit de Benelux, streetart en lijpe skateshows in een halfpipe. The Noaberhood is de plek waar je je waant op een buurtfeest in Brooklyn.

Robaard Agency werkt hier mee aan de programmering

LOC17

 

Sinds september 2019 is de oude GTW-loods aan de kade in Hanzestad Doesburg een unieke thuishaven voor feesten, evenementen, zakelijke bijeenkomsten, exposities, voorstellingen, gezelligheid en cultuur. Met een bijzonder spiegeltentcafé, heerlijk terras en genoeg ruimte voor (grote) groepen, is LOC 17 zeker een bezoek waard.

Robaard Agency werkt hier mee aan de programmering.

 

UBBINK DOESBURG JAZZ

Ubbink Doesburg Jazz festival is een jaarlijke festival in het eerste weekend van november. Het speelt zich af in de horecagelegenheden in de binnenstad van Hanzestad Doesburg. Naast Jazz zijn er nog vele andere genres op het festival te horen!

Robaard Agency werkt hier mee aan de programmering.