PROJECTEN

DE NIEUWE NOTIE

De Nieuwe Notie is het talentontwikkelingstraject voor hiphop uit Oost-Nederland.

Samen met de selectie spreken we over de volgende stappen in hun creatieve carrière waarna we masterclasses hebben over bijvoorbeeld branding, planning, finance en artiestenmanagement. En organiseren we optredens en een schrijverskamp.

In Overijssel en Gelderland zijn zes organisaties de samenwerking aangegaan om dit jaarlijkse project op te zetten. Deze 6 organisaties zijn: Cultuur Oost, De Nieuwe Oost | pop, Beatbox Zwolle, Hedon Zwolle, Poppunt Gelderland en Poppunt Overijssel.

Robaard agency doet de projectleiding van De Nieuwe Notie.

SOUND & SOUL

 

Sound & Soul is een foodbar op het iconische kruispunt in het Spijkerkwartier te Arnhem. Naast diner, lunch en borrel is hier ook live muziek! De zaak heeft ongeveer 40 zitplekken en daarnaast nog een terras met verwarming.

In het café hoor je gevarieerde muziek maar voornamelijk soul, jazz, lounge, folk en pop.  Elke zondag is er live-muziek bij Sound&Soul en Robaard Agency verzorgt hier de programmering!

 

THE NOABERHOOD

The Noaberhood is dé hiphopweide van de Zwarte Cross ‘voor Noabers With Attitude.’

In The Noaberhood presenteren wij het gehele festivalweekend een bomvol muziekprogramma met grotere namen afgewisseld met jong talent uit de Benelux, streetart en lijpe skateshows in een halfpipe. The Noaberhood is de plek waar je je waant op een buurtfeest in Brooklyn.

Robaard Agency werkt hier mee aan de programmering

LOC17

 

Sinds september 2019 is de oude GTW-loods aan de kade in Hanzestad Doesburg een unieke thuishaven voor feesten, evenementen, zakelijke bijeenkomsten, exposities, voorstellingen, gezelligheid en cultuur. Met een bijzonder spiegeltentcafé, heerlijk terras en genoeg ruimte voor (grote) groepen, is LOC 17 zeker een bezoek waard.

Robaard Agency werkt hier mee aan de programmering.