Navadem

Alberto Arifi ofwel “Navadem” of “Nav” is geboren in Titova Mitrovica te Kosovo en altijd omringd geweest door zijn muzikale familie.
Via een gezamenlijke kennis komt Alberto in contact met de nog onbekende rapper Typhoon en besluiten samen te werken. Met Typhoon geeft Alberto honderden optredens, met als kers op de taart de winst bij de finale van de Grote Prijs van Nederland. Ook spelen Typhoon en Nav een belangrijke rol in de succesvolle Buiten Westen Tour samen met Kubus, Opgezwolle, Duvelduvel en Jawat!

Nederland maakt vervolgens kennis met Navadem middels zijn samenwerking met o.a. Blaxtar, MC FIT, Önder, DiceCream en later door Snelle, Diggy Dex feat. ReaZun, Gianski en nog vele andere namen. Een aardige lijst dus. Momenteel werkt Alberto veel vanuit zijn studio samen met gitarist Ramon de Wilde aan Tranq voor zowel zijn eigen project als voor andere artiesten.

Via onderstaande contactformulier ‘Navadem Boeken’ kan je een voorstel doen voor een sessie met Navadem of een aanvraag voor mixen. Producers / mixingfee spreken wij samen af aan de hand van je project.

Boek nu Navadem

Onder voorbehoud van beschikbaarheid