about

Robaard Agency

Robaard Agency is opgericht in 2016 als een eenmansproject van Kasper Robaard (1997) om grotere stappen te nemen in de muziekindustrie.

Studerend aan de Herman Brood Academie en met een roster bestaande uit Actor Actor (Irish folk-singer-songwriter) en SpaceMonkeys (hiphop live-band) startte hij zijn professie.

Na de ervaring van 2 tours door Nederland met Actor Actor en verschillende shows met SpaceMonkeys was het tijd voor uitbreiding.

Zo startte hij de samenwerking met rapper Oualid en hiphop duo Raven & Stomp. Veel verschillende releases en shows in België en Nederland verder, zette Kasper zijn bedrijf on hold om de samenwerking aan te gaan met Pim Kraus. Vanuit Professional In Music vertegenwoordigden ze onder anderen Potential Criminal, Leeways en JOHN FROST.

In 2018 rondde Kasper de studie aan de Herman Brood Academie en startte hij als gediplomeerd MIP in augustus 2018 de samenwerking met Koninkrijk van Muziek in Den Bosch waar hij Artist & Labelmanager en Booker was van o.a. JOHN FROST en Gianski.
Ruim een jaar later, met veel ervaring, besloot Kasper zich weer te richten op zijn eigen project, Robaard Agency, met JOHN FROST en Gianski toegevoegd in zijn roster.
 
Daarop volgde snel de samenwerking met Featherweights, Daan Stoof, Jeroen Antoine en Navadem.
Met PAX the Humanoid als laatste toevoeging en het besluit een nieuw management te vinden voor Gianski is voorlopig het roster van Robaard Agency compleet.
 
Robaard Agency: Management en Booking voor cross-over hiphop acts, gedreven door de passie voor muziek.
 
Naast artiestenmanagement en bookings houdt Robaard Agency zich ook bezig met consultancy, organisatie van evenementen (o.a. in de oudetramloods LOC17 in Doesburg)
en programmering en productie van o.a. The Noaberhood op de Zwarte Cross

Tijd voor koffie!

Laten we samen gaan zitten om te kijken hoe we jouw feest nog beter kunnen maken!