Robaard Agency,
Over ons!

Kasper Robaard

Studerend aan de Herman Brood Academie en met een roster bestaande uit Actor Actor (Irish folk-singer-songwriter) en SpaceMonkeys (hiphop live-band) startte hij zijn professie.

Na de ervaring van 2 tours door Nederland met Actor Actor en verschillende shows met SpaceMonkeys was het tijd voor uitbreiding.

Zo startte hij de samenwerking met rapper Oualid en hiphop duo Raven & Stomp. Veel verschillende releases en shows in Belgiƫ en Nederland verder, zette Kasper zijn bedrijf on-hold om de samenwerking aan te gaan met Pim Kraus. Vanuit Professional In Music vertegenwoordigden ze onder anderen Potential Criminal, Leeways en JOHN FROST.

In 2018 rondde Kasper de studie aan de Herman Brood Academie en startte hij als gediplomeerd MIP in augustus 2018 de samenwerking met Koninkrijk van Muziek in Den Bosch waar hij Artist & Labelmanager en Booker was van o.a. JOHN FROST en Gianski. Ruim een jaar later, met veel ervaring, besloot Kasper zich weer te richten op zijn eigen project, Robaard Agency. Hierna volgde snel de samenwerking met Jeroen Antoine en Navadem. Met PAX the Humanoid, Massi, Kypski en Hens Solo als laatste toevoegingen is voorlopig het roster van Robaard Agency compleet.


Tijd voor koffie!

Heb je vragen omtrent onze artiesten of werkzaamheden? Stuur ons een bericht.


Boek een artiest


Maak een afspraak