about

Robaard Agency,
Over ons!

Kasper Robaard

Studerend aan de Herman Brood Academie en met een roster bestaande uit Actor Actor (Irish folk-singer-songwriter) en SpaceMonkeys (hiphop live-band) startte hij zijn professie.

Na de ervaring van 2 tours door Nederland met Actor Actor en verschillende shows met SpaceMonkeys was het tijd voor uitbreiding.

Zo startte hij de samenwerking met rapper Oualid en hiphop duo Raven & Stomp. Veel verschillende releases en shows in België en Nederland verder, zette Kasper zijn bedrijf on-hold om de samenwerking aan te gaan met Pim Kraus. Vanuit Professional In Music vertegenwoordigden ze onder anderen Potential Criminal, Leeways en JOHN FROST.

In 2018 rondde Kasper de studie aan de Herman Brood Academie en startte hij als gediplomeerd MIP in augustus 2018 de samenwerking met Koninkrijk van Muziek in Den Bosch waar hij Artist & Labelmanager en Booker was van o.a. JOHN FROST en Gianski. Ruim een jaar later, met veel ervaring, besloot Kasper zich weer te richten op zijn eigen project, Robaard Agency. Hierna volgde snel de samenwerking met Jeroen Antoine en Navadem. Met PAX the Humanoid, Massi, Rano. en Hens Solo als laatste toevoegingen is voorlopig het roster van Robaard Agency compleet waarna Egbert zich het team heeft weten te versterken voor de boekingen.


Egbert Visser

 

De Friese Egbert (1991) kwam op zijn 4e in aanraking met muziek waar hij in de kleuterklas zijn enthousiasme ervoor al niet genoeg kon uiten. Op zijn 15e is hij hier serieuzer mee aan de slag gegaan waarna hij op 21 jarige leeftijd naar de Pop & Sound opleiding van RijnIjssel te Arnhem is gegaan.

Na het behalen van zijn diploma is Egbert doorgestroomd naar ArtEZ Jazz & Pop als gitarist.

 

In het laatste stadium van zijn opleiding kwam hij steeds meer tot het besef dat zijn passie voor muziek niet persé zat in het artiesten-schap maar dat het ondersteunen van artiesten en acts hem ook erg goed lag. Vanuit het live-circuit in Arnhem hebben Egbert en Kasper elkaar leren kennen waarna deze uiteindelijke samenwerking tot stand kwam!

 

 

 

Tijd voor koffie!

Heb je vragen omtrent onze artiesten of werkzaamheden? Stuur ons een bericht.